Julekonsert med Pål Rake og Christiansand Storband på Vennesla 17.desember

Herlig julekonsert med Pål Rake, Christiansand Storband og Vennesla skolekor kan oppleves i Julegada i Vennesla sentrum 17.12 kl 19 - 2030.

Christianssand Storband er i storforband
Et av Norges beste storband har plukket fram de ypperste julelåtene fra Harry Connick Jr og Michael Bublè sine julealbumer. Gled deg til å høre originale storbandarrangementer fra de legendariske storbandplatene, med fullt storband, vokalist og barnekor!

Storbandet har i år invitert stjernevokalist Pål Rake med på laget. Han er opprinnelig fra Egersund, men har gjort sørlending av seg med utdanning fra UiA, bosted i Kristiansand, jobber til daglig på Ansgar Skolen og utallige opptredener på Sørlandet. Hans fantastiske stemme, lune vesen og nostalgiske forhold til julemusikk vil garantert skape julestemning og julemoro for store og små.

Men det er ikke bare Pål Rake som kan synge. Igjen har Christianssand Storband vært så heldige å få med elever fra Vennesla skole, et samarbeid som ble innledet med julekonsert i 2016.
Nå kommer vi til Julegada i Vennesla med barnekor, barnesolister, vokalist, swing, jul, storband, fest og moro.

Kvelden blir ledet av storbandets faste dirigent gjennom 20 år, trompetist og universitetslektor på UIA, Tore Bråthen. Gå ikke glipp av årets mest-swingende julekonsert med stort barnekor, vokalist og 17-manns storband!

Konserten holdes i teltet i gågata i Vennesla. Teltet er oppvarmet og det blir muligheter til å kjøpe både mat og drikke i teltet. 

https://www.facebook.com/events/572475266525501/

 

 

Tilbake
25.04.18 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer